
PEKOBRAND
Пекарня ПЕКО – одне з небагатьох українських виробництв, яке на практиці доводить, що прагнення досягти вишуканого смаку напівфабрикатів є найбільш перспективним напрямком на ринку харчової продукції.
ПЕКО – це молода динамічна компанія, створена для виробництва заморожених напівфабрикатів з м’яса свинини і яловичини та сиру.
Унікальність наших Хінкалі полягає в тому, що вони повністю відповідають уявленню споживача про традиційні грузинські страви.
Як вдалося цього досягти?
Дуже важливо те, що для отримання традиційного смаку наших м’ясних напівфабрикатів ми застосовуємо тільки натуральну сировину і ніяких харчових добавок, мясо преміум якості та виключно ручну ліпку
ПЕРЕВАГА НАШИХ ПРОДУКТІВ
PREMIUM М’ЯСО
БЕЗ БАРВНИКІВ
БЕЗ ГМО
УНІКАЛЬНА РЕЦЕПТУРА
БЕЗ ПІДСИЛЮВАЧІВ СМАКУ
ПРИВАБЛИВИЙ ДИЗАЙН УПАКОВОК
При заморожуванні готової продукції використовується система «шокової заморозки.
Завдяки цьому методу зберігається до 97% всіх корисних властивостей продукту.
Транспортування здійснюється спеціально-обладнаним комерційним транспортом (рефрижератор), який дозволяє зберігати температуру продукту на рівні -18 ° С з моменту відвантаження і до доставки в Вашу торгову мережу